Plugin installeren

In dit document leggen we je uit hoe je de Affiliate Held plugin installeert.

Stap 1: downloaden

  • Download het .zip-document van de Affiliate Held plugin via de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen na aankoop óf gebruik de “mijn-account”-pagina op onze website. Let op: de link in de bevestigingsmail kan na enige tijd verlopen, je dient in dat geval gebruik te maken van de eerder benoemde “mijn account”-pagina.
  • Als je gebruik maakt van de “mijn account”-pagina, navigeer dan naar “Downloads” en klik vervolgens op de betreffende download link om de plugin te downloaden.

Let op: zorg ervoor dat je geen bèta versie download. Dit is een testversie en is alleen geschikt voor gebruikers die alvast de nieuwe onofficiële versie van de plugin willen testen. Dit is op eigen risico. Klik hier om meer te lezen over bèta versies.

Stap 2: uploaden

  • In het WordPress dashboard ga je naar Plugins > Nieuwe plugin.
  • Klik op “Plugin uploaden”.
  • Klik op “Choose File” en selecteer het .zip bestand wat je bij stap 1 gedownload hebt (affiliate-hero.zip).

Stap 3: installeren

  • Klik op “Nu installeren” om de plugin te installeren (afhankelijk van de snelheid van je webhostingpakket, zal de Affiliate Held plugin binnen enkele seconden of minuten geïnstalleerd worden).

Let op: krijg je een melding te zien dat de installatie niet gelukt is omdat het bestand te groot is? Bekijk dan dit document voor de oplossing.

Stap 4: activeren

  • Is de installatie gelukt? Klik vervolgens op “Plugin activeren” om de installatie af te ronden.

Stap 5: aan de slag met de plugin

Heb je bovenstaande stappen succesvol doorlopen? Ga dan verder naar onze snelstartgids om direct aan de slag te gaan met de plugin.

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier in of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *