Plugin wordt in het Engels weergegeven

De meeste Nederlandse plugins worden initieel geschreven en geprogrammeerd in het Engels. De voertaal van het “programmeren” is ook meestal in het Engels. Ook wij hebben de Affiliate Held plugin ontwikkeld met een Engelse voertaal. Deze hebben wij vertaald naar het Nederlands waardoor Affiliate Held goed te gebruiken is in de Nederlandse taal. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de Affiliate Held plugin in het Engels wordt weergegeven terwijl je het liever in het Nederlands wilt gebruiken. In dit document leer je wat de oplossing is en hoe je de site taal veranderd.

Oplossing: verander de “Site taal”

Navigeer binnen je WordPress dashboard naar instellingen > Algemeen

Zoek vervolgens naar: “Site taal” of “Site Language” als je site in het Engels staat.

Site in het Engels?

Als je WordPress taal op Engels staat dan zal de plugin vanzelfsprekend Engels worden getoond. Wil je de Affiliate Held plugin gebruiken in het Nederlands? Kies dan voor “Nederlands“.

Site in het Nederlands (Formeel)?

Zoals je kunt zien zijn er drie verschillende soorten Nederlandse talen binnen WordPress:

  • Nederlands
  • Nederlands (Formeel)
  • Nederlands (België)

Als je WordPress taal op “Nederlands (Formeel)” of “Nederlands” (België)” staat in plaats van Nederlands dan is de plugin automatisch in het Engels. Wil je de Affiliate Held plugin gebruiken in het Nederlands? Kies dan voor “Nederlands“.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *