Help, mijn product wordt niet zichtbaar (leeg vlak)

Je bent enthousiast begonnen met het instellen van de Affiliate Held plugin, maar je loopt onverhoopt tegen een probleem aan waarbij je producten maar niet zichtbaar worden op je website. Je ziet waarschijnlijk een leeg vlak met de tekst “bewerk product”.

In dit artikel bespreken we hoe je dit probleem kunt oplossen.

1. Oplossing #1

De eerst mogelijke oorzaak van het probleem, is dat je nog geen verkopers hebt toegevoegd aan je betreffende affiliate product. Verkopers zijn verplicht om je product zichtbaar te laten worden op je website. Als je dit namelijk niet gedaan hebt, zul je onderstaande melding zien als je een product aan het bewerken bent.

De oplossing is simpel: start met het toevoegen van verkopers aan je producten.

Doe dit bijvoorbeeld door het koppelen van API’s (neem onze snelstartgids door voor de benodigde instructies) of voeg verkopers handmatig toe door op “voeg verkoper toe” te klikken bij het product dat je aan het bewerken bent.

2. Oplossing #2

Het wil nog wel eens voorkomen dat sommige helden onbedoeld alle opties aanvinken onder “Affiliate Held > Modules > Affiliate producten > Algemeen > Verberg elementen”. Ze zijn dan in de veronderstelling dat je hiermee alle elementen zichtbaar laat worden. Maar het tegendeel is waar; als je hier alles aanvinkt, worden al deze elementen verborgen en krijg je het lege vlak te zien.

De oplossing: vink alle opties onder “verberg elementen” uit om je product weer zichtbaar te laten worden.

Ook op shortcodeniveau dien je niet alle elementen te verbergen, anders krijg je ook het lege vlak te zien.

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier in of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *