Oplossen “de link die je volgde is verlopen” foutmelding

Inhoudsopgave

Wanneer je de plugin Affiliate Held installeert kan het voorkomen dat je soms te maken krijgt met foutmeldingen. Eén van deze meldingen is “de link die je volgde is verlopen” error. Deze error is gelukkig makkelijk te verhelpen.

PHP instellingen aanpassen

Biedt jouw hostingprovider een DirectAdmin controlepaneel aan? Dan kun je onderstaande stappen volgende om de waarde van de “post_max_size” te verhogen. Gebruik je een ander controlepaneel? Dan raden we je aan je hostingprovider te benaderen met de vraag waar je jouw PHP instellingen kunt vinden zodat je je “post_max_size” kunt verhogen.

  • Navigeer via je DirectAdmin paneel naar “Advanced Features” en selecteer: “Select PHP version”
  • In de volgende pagina die verschijnt kun je je PHP versie selecteren en een aantal PHP instellingen veranderen. We zijn hier om de “post_max_size” aan te passen. Klik daarom op: “options”
  • Op de volgende pagina scroll je helemaal naar beneden tot je “post_max_size” tegenkomt.
  • Klik op de dropdown en selecteer de gewenste waarde voor de post_max_size optie. Onze plugin is momenteel ongeveer 5 megabyte (MB) groot. Zorg er dus voor dat je de “post_max_size” selecteert die groter is dan de bestandsgrootte van onze plugin.
  • Wanneer je de gegevens op deze pagina aanpast worden ze direct opgeslagen.
  • Ga nu terug naar je WordPress en installeer Affiliate Held. Nu moet het lukken 😉

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *