Oplossen “failed to open stream” foutmelding

Inhoudsopgave

Wanneer het niet lukt om productfeeds te downloaden via bijvoorbeeld de Daisycon, Awin of Partnerize API koppelingen (omdat het bolletje naast de productfeed op rood blijft staan), kan het zijn dat je de foutmelding “failed to open stream” hebt ontvangen. Dit kun je controleren in de Affiliate Held plugin onder “Affiliate Held > Dashboard > Status > Foutmeldingen”.

Heb je deze foutmelding ontvangen? Gebruik dan dit artikel om deze fout op te lossen, zodat de productfeeds correct kunnen downloaden en je de betreffende API koppelingen kunt voltooien.

PHP instellingen aanpassen

Biedt jouw hostingprovider een DirectAdmin controlepaneel aan? Dan kun je onderstaande stappen volgende om de optie “allow_url_fopen” te activeren. Gebruik je een ander controlepaneel? Dan raden we je aan je hostingprovider te benaderen met de vraag waar je jouw PHP instellingen kunt vinden zodat je de optie “allow_url_fopen” kunt activeren.

  • Navigeer via je DirectAdmin paneel naar “Advanced Features” en selecteer: “Select PHP version”
  • In de volgende pagina die verschijnt kun je je PHP versie selecteren en een aantal PHP instellingen veranderen. We zijn hier om de optie “allow_url_fopen” te activeren. Klik daarom op: “options”.
  • Op de volgende pagina zie je direct de optie “allow_url_fopen” bovenaan staan.
  • Vink de optie aan.
  • Bij het wijzigen van de optie worden direct je instellingen opgeslagen.
  • Ga nu terug naar je WordPress omgeving en probeer het downloaden van de productfeeds opnieuw. Nu moet het lukken 😉

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *