Oplossen “no suitable wrapper could be found”

Inhoudsopgave

Wanneer je productfeeds wilt downloaden voor netwerken zoals Daisycon, Awin of Partnerize binnen de Affiliate Held plugin, kan het voorkomen dat er een foutmelding verschijnt onder “Affiliate Held > Dashboard > Status > Foutmeldingen” waardoor de productfeeds niet succesvol ingesteld kunnen worden.

In dit geval gaat het om de foutmelding “Failed to open stream: no suitable wrapper could be found”. In dit artikel lees je hoe je dit probleem oplost.

PHP instellingen aanpassen

Biedt jouw hostingprovider een DirectAdmin controlepaneel aan? Dan kun je onderstaande stappen volgende om de optie “allow_url_fopen” aan te zetten (dit is nodig om het probleem op te lossen). Gebruik je een ander controlepaneel? Dan raden we je aan je hostingprovider te benaderen met de vraag waar je jouw PHP instellingen kunt vinden zodat je de optie “allow_url_fopen” kunt aanzetten.

  • Navigeer via je DirectAdmin paneel naar “Advanced Features” en selecteer: “Select PHP version”
  • In de volgende pagina die verschijnt kun je je PHP versie selecteren en een aantal PHP instellingen veranderen. We zijn hier om de optie “allow_url_fopen” aan te zetten. Klik daarom op: “options”
  • Op de volgende pagina zie je vervolgens bovenaan de optie “allow_url_fopen” staan.
  • Vink deze optie aan.
  • Wanneer je de gegevens op deze pagina aanpast worden ze direct opgeslagen.
  • Ga nu terug naar je WordPress omgeving en probeer het instellen van de productfeeds opnieuw. Het zou nu moeten lukken 😉

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *