Toon alle verkopers knop werkt niet

Promoot je meer dan één verkoper dan is de kans groot dat je de “Toon alle verkopers” functie gebruikt. Het kan voorkomen dat deze knop niet meer werkt. Dit heeft in 99% van de gevallen de volgende oorzaak.

jQuery staat uit

Grote kans dat jij nog nooit jQuery gebruikt hebt of van gehoord hebt. “jQuery” is makkelijk gezegd een razendsnelle bibliotheek die het mogelijk maakt om eenvoudig JavaScript applicaties te programmeren met minder code. JQuery is onderdeel van de programmeertaal JavaScript en wordt gebruikt om pagina’s, software en websites interactief te kunnen maken. Met jQuery kan je dus eenvoudig animaties toe voegen, klikacties registreren, bepaalde acties op websites manipuleren en nog veel meer. JavaScript en dus ook jQuery zijn core functionaliteit van WordPress. Dit is daarom standaard aanwezig op iedere WordPress website en wordt niet geadviseerd om uit te zetten.

Ook Affiliate Held maakt gebruik van deze manier van programmeren en wordt onder andere gebruikt in de “Toon alle verkopers” functie. De code in Affiliate Held zorgt er bijvoorbeeld voor dat bij het klikken op “Toon alle verkopers” de popup (animatie) met alle aanbieders wordt getoond. Hiervoor is jQuery nodig. Als je dit uit hebt staan, zal de popup niet openen.

Hoe los ik het op?

Het kan zijn dat onbewust jQuery uitgeschakeld is op je website, bijvoorbeeld door een caching plugin. Loop goed je instellingen na en probeer eventueel plugins uit te schakelen waarvan jij denkt dat ze mogelijk invloed hebben op het deactiveren van jQuery.

Heb je jQuery bewust uitgeschakeld? Probeer na te gaan of het zinvol is om jQuery weer te activeren, zodat je kunt profiteren van alle functionaliteiten binnen Affiliate Held.

Gelukt?

Is het gelukt om dit probleem op te lossen? Fantastisch! Lukt het je niet of heb je het idee dat er een andere oorzaak ten grondslag ligt. Schroom dan niet om te mailen naar support@affiliteheld.nl. We helpen je graag!

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *