Help, mijn TradeTracker API koppeling werkt niet

Lukt het niet om de TradeTracker API koppeling te maken? In dit document lees je wat de meest voorkomende oorzaken zijn van dit probleem.

Oorzaak #1: Goede API gegevens

Soms kan het voorkomen dat je wel de goede API gegevens hebt ingevuld en dat de API koppeling wel gewoon actief kan zijn, maar dat er kortstondig een verbreking is van de connectie. Probeer simpelweg de API gegevens nogmaals op te slaan en check of de verbinding het daarna wel doet. Zo niet? Lees dan verder.

Oorzaak #2: Verkeerde API gegevens

Fouten maken is menselijk. Het kleinste spellingsfoutje is al voldoende om ervoor te zorgen dat de API koppeling mislukt. Kijk je API gegevens nog eens na en probeer er 100% zeker van te zijn dat je API gegevens kloppen. Spellingsfouten zijn vervelend en kan een hoop “ellende” besparen. Blijft de API koppeling mislukken? Lees dan verder.

Oorzaak #3: PHP soap extensie niet actief

De meest voorkomende oorzaak is dat de “soap” extensie in je PHP instellingen van je website niet actief is. De “soap” extensie is vereist om de API koppeling met TradeTracker te voltooien.

De “soap” extensie staat normaal gesproken bij de meeste webhosters standaard geactiveerd. Lukt het niet om de API van TradeTracker te koppelen dan is het dus zaak om te controleren of de “soap” extensie aanstaat.

Soap aanzetten via je PHP instellingen

Zelf beschikken we over een “DirectAdmin” controlepaneel voor onze webhostingpakketten. Heb jij een ander controlepaneel? Benader dan je webhostingprovider met de vraag waar en hoe jij je “soap extensie in de PHP instellingen” kunt aanzetten.

  • Stap 1: login in je DirectAdmin dasboard
  • Stap 2: Navigeer naar Advanced Features > Select PHP version
  • Stap 3: Je komt nu op de pagina met alle “Extensions”
  • Stap 4: Check of je “soap” extensie aangevinkt staat. Staat de soap extensie uit? Dan hebben we het probleem gevonden. Zet de soap extensie aan en ga naar stap 5.
  • Stap 5: wis je browser cache en navigeer terug naar je website. Probeer nogmaals de verbinding tussen je website (Affiliate Held) en TradeTracker te maken. Nu moet de API koppeling werken.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *