Wat is de invloed van Affiliate Held op de snelheid van mijn website?

Snelheid is al geruime tijd een belangrijke ranking factor binnen Google. Als pluginontwikkelaar voelen wij ons dan ook medeverantwoordelijk om de snelheid zo hoog mogelijk te houden op de websites van onze gebruikers.

Wat wij doen om jouw website snel te houden

  • We laden alleen code in die je nodig hebt; al onze modules zijn gemakkelijk in en uit te schakelen waardoor we je website niet onnodig belasten.
  • We recyclen code; het schrijven van code doen we het liefst maar één keer. Indien dezelfde stukken code op verschillende plekken nodig blijken te zijn, schrijven we functies om de code te hergebruiken. Dit zorgt ervoor dat we het bestandsformaat zo klein mogelijk houden.
  • We laden JavaScript in de footer; dit zorgt ervoor dat teksten en afbeeldingen direct zichtbaar zijn voor je bezoeker en de JavaScript ongemerkt als laatste wordt ingeladen.
  • We minimaliseren JavaScript en CSS; onze bestanden worden gestript van alle onnodige karakters waarbij de plugin toch perfect blijft functioneren.
  • We waarborgen de snelheid met iedere toekomstige update; kwaliteit boven kwantiteit. We zullen nooit functionaliteiten toevoegen die de plugin onnodig belasten. Feitje: we gebruiken Affiliate Held ook op onze eigen websites en hebben daarom zelf ook baat bij een geoptimaliseerde plugin.

Snelheidstesten met Affiliate Held

Om een idee te geven wat de invloed van Affiliate Held op jouw website is, hebben wij een aantal testen uitgevoerd op onze demo website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Plugin geactiveerd

GTmetrix

PageSpeed Insights

Plugin gedeactiveerd

GTmetrix

PageSpeed Insights

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *